10 800 a célként kitűzött 20 000 aláírásból

Tisztelt Parragh László!

Az álláskeresési járadék folyósításának időtartama Magyarországon jelenleg maximum 90 nap. Ez Európában és világszinten is egyedülállóan rövid idő.

Mindenképp szükség van arra, hogy az eddigi 3 hónap helyett minimum 6 hónapig legyen folyósítható az álláskeresési járadék! Az állásukat ezekben a pillanatokban is elvesztő emberek mire fizették munkaerő-piaci járulékaikat, ha nem arra, hogy egy ilyen válságos időszakban segítő kezet kapjanak a magyar államtól?

A koronavírus következtében munkájukat elvesztő emberek közvetlen pénzügyi segítése nemzeti, nemzetgazdasági érdek! A járvány negatív gazdasági következményeit még senki sem láthatja pontosan, azonban az óvatosabb kormányzati becslések is százezres nagyságrendről beszélnek.

munkaalapú társadalom számunkra azt is jelenti, hogy az évek, évtizedek alatt befizetett járulékainkból támogatást is kapjunk, ha krízisbe kerülünk.

Vagy mégsem? Írd alá a petíciót és a következő oldalon küldj egy kattintással levelet Parragh Lászlónak, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökének!

Miért neki?

Ő az, aki a legjobb eséllyel meghallja és pontosan érti a problémát, ennek már több interjúban hangot is adott. S egyúttal ő az, akire a miniszterelnök is hallgatni szokott munkaügyi kérdésekben, az ország egyik legbefolyásosabb embereként tartják számon.

Üzend meg velünk együtt: járulékért járadékot!

További információhttps://g7.hu/kozelet/20200325/a-fejlett-vilag-legszukmarkubb-ellatasa-var-a-sok-szazezer-magyar-munkanelkulire/

 

Ismét felszólaltunk a kőbányai testületi ülésen

(via G7)

 

 

 

Levél címzettje:

Küldj egy levelet Parragh Lászlónak, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökének! Az ország egyik legbefolyásosabb embereként neki lehet hatása arra, hogy az álláskeresési járadék meghosszabbításának szükségességét belássák "odafönn". Ő az, akire még a miniszterelnök is hallgatni szokott munkaügyi kérdésekben.

Tisztelt (cc ),

Ezt az e-mailt -ként küldöd Nem te vagy? Kattints ide!

A címzettek látni fogják a következőket: név, E-mail cím.

Személyes adataidat biztonságosan kezeljük és nem adjuk át harmadik félnek. A gomb megnyomásával felhatalmazod az aHangot, hogy az általad megadott személyes adatokat kezelje. További információ: Adatvédelmi Nyilatkozat.

Segíts, hogy terjedjen aHang!

Aláírásodat mentettük, köszönjük!

Mit tehetsz még?

Legyünk együtt Hangosak és adjunk hírt ismerőseinknek is a kampányról!

Oszd meg a petíciót barátaiddal és ismerőseiddel. Köszönjük, ha e-mailben is értesíted őket, jusson el a hír minél több emberhez!