5 445 a célként kitűzött 10 000 aláírásból

Közös érdekünk, hogy Magyarországon minden gyermek méltó  körülmények között nevelkedhessen!

Miért fontos a dupla családi pótlék?

A méltó megélhetés mindenkit, gyereket és felnőttet egyaránt megillet, ennek ellenére utoljára 10 éve módosította az illetékes hatóság a családi pótlék összegét.

A Magyar Szegénységellenes Hálózat (MSZEH) Méltó Megélhetés Munkacsoportjának célja, hogy a családi pótlék összegét (melyet a családok támogatásáról szóló 1998. évi LXXXIV. törvény II. fejezete szabályoz, az összegeket pedig a 11. § részletezi) a következő, 2019-es évre szóló költségvetési törvényjavaslat megszövegezése előtt a döntéshozók emeljék a duplájára! Ezen túl szükség van a megduplázott családi pótlék összegének értékállóvá tételére, valamint arra, hogy ne legyen feltételekhez kötve a családi pótlék folyósítása.

Így javulnának a gyermeknevelés feltételei, és a törvényben előírt elvek szerint a jövedelmi helyzettől függetlenül válna ezúton elérhetőbbé a gyermekek egészséges, harmonikus fejlődésének, testi, szellemi, erkölcsi gyarapodásának kiteljesítése.

Mit tehetsz első lépésként a családi pótlék összegének megduplázásáért?

Írd alá a petíciót, hogy minél többen hallják a hangunkat!

Támogass!

 

Kérünk, hogy támogass minket, hogy hangot adhassunk a családi pótlék emelését célzó kampányunknak! Adományoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy kampányunkat mind szélesebb körben terjeszthessük. Minden forinttal több embert állíthatunk az ügyünk mellé, minden forinttal közelebb kerülünk ahhoz, hogy fel tudjuk mutatni, meg tudjuk szervezni azt a kritikus tömeget, amivel közösen lépve célt érünk! 

 
 

Miért?

Magánszemélyek, formális és informális csoportok ügyeinek segítésére hoztuk létre szervezetünket. Az oldalt a tagok és a kampányt aláírók támogatják, így maradunk függetlenek és szabadok. A munkánk folytatásához kérjük a támogatásodat. 

Támogatás összege 0 Ft

A támogatás

Egyszeri Havi

Összeg

Thanks, we just need a few more details to set up your direct debit.

Change your donation

First name
Last name
Your email
Address (line 1)
Town
Your postcode
Account name
Account number
Sort code
Köszönjük, hogy megtisztelsz bennünket támogatásoddal. Egy kis türelmet kérünk, amíg az adataidat biztonságosan feldolgozzuk.

Segíts, hogy terjedjen aHang!

Örülünk, hogy a petíció aláírásával a döntéshozók veled együtt hallják majd az MSZEH és MMMcs hangját

Mit tehetsz még a családi pótlék összegének megduplázásáért?

Tájékozódj, hogy mit mondanak a szavazatainkért versengő pártok a családi pótlékról?

És terjeszd Facebookon is a dupla családi pótlékért küzdő petíció hírét. Megköszönjük, ha a barátaidat és az ismerőseidet e-malben is értesíted, hogyan tehetünk közösen azért, hogy Magyarországon minden gyermek méltó  körülmények között nevelkedhessen.