1 863 a célként kitűzött 5 000 aláírásból

(Frissítés - 2019.06.07.: Aki jelöltként indulna az előválasztáson, az az evalszervezes@ahang.hu e-mail címen jelezze szándékát. A jelöltállítással kapcsolatos információk az alábbi linken érhetők el: https://elovalaszto.hu/pages/tudnivalok)

 

Az ahang.hu kampányplatformot üzemeltető MagyarHang Nonprofit Kft. 2019 júniusában civil együttműködésben (Civilek a demokráciáért csoport, Mindenki Magyarországa Mozgalom, Nyomtass Te is!, Oktogon Közösség, Számoljuk együtt, Szolidaritás Mozgalom illetve dr. Magyar György, a 'Civil Választási Bizottság elnöke) tervezi megszervezni a budapesti előválasztást.

Teszi mindezt az aHang tagságának felhatalmazásával.

Az aHang egy olyan szavazási rendszert fog bemutatni, melynek hitelessége megkérdőjelezhetetlen. A jelöltállítási folyamat kidolgozásában figyelembe vettük az eddig látható potenciális jelöltek igényeit és azokból kiindulva dolgozzuk ki közösen az előválasztás lebonyolításával kapcsolatos technikai keretrendszert.

Jelen kampányt azért indítottuk, hogy akik úgy gondolják, részt vennének szavazóként, támogatóként, önkéntesként ebben a folyamatban, azok itt ki tudják fejezni ebbéli szándékukat. Minden, a szavazás menetével kapcsolatos további információt nekik fogunk elsőként kiküldeni, illetve őket fogjuk megkérdezni arról, hogy milyen kérdéseket, témákat látnának szívesen az előválasztás során az aHang által (is) szervezett jelölti viták folyamán.

Fontos, hogy jelen feliratkozás nem egyenlő a majdani szavazásban való részvétellel, azonban minden, a szavazással kapcsolatos információt az itt regisztrálók kapnak meg első kézből. 

Kiemelten fontos továbbá, hogy akik valóban szeretnének tájékoztató e-maileket kapni a fejleményekkel kapcsolatban, azok mindenképp pipálják ki a "Ha szeretnél értesülni a fejleményekről..." kezdetű jelölőnégyzetet.

 

Hajrá!

Támogass!

Az előválasztás költségei fedezetének megteremtése érdekében az aHang mindenkit arra kér, hogy akinek fontos az előválasztás és megengedheti magának, az befizetésével támogassa az ügyet. A magyarHang Nonprofit Kft. a befizetésekből finanszírozza az előválasztás során felmerülő költségeket. Ez a választás - ha jól csináljuk - kiemelkedő példa lehet a magyar demokrácia történetében, amit civilek szerveztek meg civilek pénzéből civileknek. Kétféleképpen tudsz minket támogatni.

1. Paypalon keresztül ezen az oldalon található összegekre kattintva vagy egyéb összeg megadásával

2. Banki átutalással:

Magyarhang Nonprofit Kft.

Magnet Bank: 16200223-10108518

Nemzetközi átutalás esetén: IBAN: HU42 1620 0223 1010 8518 0000 0000

A közlemény rovatba kérjük, hogy írd bele: 'Előválasztás'

 

Támogatás összege 0 Ft

A támogatás

Egyszeri Havi

Összeg

Köszönjük, hogy megtisztelsz bennünket támogatásoddal. Egy kis türelmet kérünk, amíg az adataidat biztonságosan feldolgozzuk.

Segíts, hogy terjedjen aHang!

Legyünk együtt Hangosak és mutassuk meg, hogyan kell előválasztani!

Oszd meg az előregisztráció hírét barátaiddal és ismerőseiddel. Köszönjük, ha e-mailben is értesíted őket!