1 618 a célként kitűzött 5 000 aláírásból

Tisztelt Pápai Mihály, Szűcs Lajos, Erős József, Bácsi Péter, Czotter Ferenc, Fa Zsuzsanna, Hegymegi István, Lakos Péter, Marjainé Dr. Szerényi Zsuzsanna, Nagy József, Végh Tibor, Vinnai Tibor, Zabánné Nagy Gyöngyi és Donhauser Ádám!

Tisztelt gyáli döntéshozók! 

Kérjük, hogy a közvilágítás minőségének javítása érdekében szereljenek minden villanyoszlopra lámpatestet Gyál és Némediszőlő belterületein!

Miért fontos?

A gyáli közvilágítással évekkel ezelőtt is probléma volt, de a korszerűsítés óta sajnos ez hatványozódott. A meglévő villanyoszlopok 1/4-én nincsenek lámpatestek és ez a hiányosság a ledesítés miatt még szembetűnőbbé vált. Az amúgy is sok esetben balesetveszélyes járdákon sötét van, nem lehet biztonságosan közlekedni. Az úttest sávossága (sötét-világos csíkok) az autós közlekedésre is veszélyes.

Köszönettel:  Az Eleven Gyál csoport

Segíts, hogy terjedjen aHang!

 

Mit tehetsz még?

Oszd meg a petíciót barátaiddal és ismerőseiddel. Köszönjük, ha e-mailben is értesíted őket, hogy minél több emberhez eljusson!

Támogass!

Kérünk, hogy támogass minket, hogy minél hangosabb lehessen a gyáli közvilágítás fejlesztését támogató kampányunk! Minden forinttal több embert állíthatunk az ügyünk mellé, minden forinttal közelebb kerülünk ahhoz, hogy fel tudjuk mutatni, meg tudjuk szervezni azt a kritikus tömeget, amivel közösen lépve célt érünk!

 

Miért?

Magánszemélyek, formális és informális csoportok ügyeinek segítésére hoztuk létre szervezetünket. Az oldalt a tagok és a kampányt aláírók támogatják, így maradunk függetlenek és szabadok. A munkánk folytatásához kérjük a támogatásodat.