1 096 a célként kitűzött 2 000 aláírásból

Tisztelt Állatorvostudományi Egyetem Hallgatói Önkormányzata, Eötvös Loránd Tudományegyetem Hallgatói Önkormányzata, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Hallgatói Önkormányzata, Budapesti Metropolitan Egyetem Hallgatói Önkormányzata, Budapesti Gazdasági Egyetem Hallgatói Önkormányzata, Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Önkormányzata, Andrássy Universität Budapest Hallgatói Önkormányzata, Milton Friedman Egyetem Hallgatói Önkormányzata, Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Hallgatói Önkormányzata, Magyar Táncművészeti Egyetem Hallgatói Önkormányzata, Magyar Képzőművészeti Egyetem Hallgatói Önkormányzata, Károli Gáspár Református Egyetem Hallgatói Önkormányzata, Testnevelési Egyetem Hallgatói Önkormányzata, Semmelweis Egyetem Hallgatói Önkormányzata, Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hallgatói Önkormányzata, Pázmány Péter Katolikus Egyetem Hallgatói Önkormányzata, Óbudai Egyetem Hallgatói Önkormányzata, Szent Istvány Egyetem Hallgatói Önkormányzata, Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzata, Dunaújvárosi Egyetem Hallgatói Önkormányzata, Eszterházy Károly Egyetem Hallgatói Önkormányzata, Edutus Egyetem Hallgatói Önkormányzata, Kodolányi János Egyetem Hallgatói Önkormányzata, Miskolci Egyetem Hallgatói Önkormányzata, Neumann János Egyetem Hallgatói Önkormányzata, Nyíregyházi Egyetem Hallgatói Önkormányzata, Pannon Egyetem Hallgatói Önkormányzata, Pécsi Tudományegyetem Hallgatói Önkormányzata, Soproni Egyetem Hallgatói Önkormányzata, Széchenyi István Egyetem Hallgatói Önkormányzata és Szegedi Tudományegyetem Hallgatói Önkormányzata!

A Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói augusztus 31-én éjfélkor, egy nagy létszámú utcai demonstráció után elfoglalták az egyetem Vas utcai épületét.
Ezzel az akcióval próbálják megakadályozni, hogy a modellváltásra hivatkozva a Kormány végleg elvegye az egyetemük már amúgy is sérült intézményi autonómiáját.

Ezzel a kampánnyal nyomást kívánunk gyakorolni a Hallgatói Önkormányzatokra, a legnagyobb hallgatói érdekvédelmi szervekre.
Erre azért van szükség, mert a Hallgatói Önkormányzatok rendre elmulasztják a szolidaritás legapróbb gesztusainak megtételét, még az ilyen nyilvánvalóan antidemokratikus és felháborító ügyek esetében is.
Azt kérjük tőlük, hogy a leghatározottabban álljanak a demokratikus jogaikért harcoló hallgatók és oktatók mellé!

Arra kérünk, hogy a petíció aláírása után egy gombnyomással küldj levelet a Hallgatói Önkormányzatoknak és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának Te is, hogy érezzék a nyomást és a felelősséget, amely rájuk nehezedik az ilyen helyzetekben, és amelyről oly könnyen megfeledkeznek. 

Előre is köszönjük minden hallgató nevében!

Hallgatói Szakszervezet (HASZ) 

Támogass!

Kérünk, hogy támogass minket, hogy hangot adhassunk a Színház- és Filmművészeti Egyetem támogatásáért indított kampányunknak!

Adományoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy kampányunkat még szélesebb körben terjeszthessük. Minden forinttal több embert állíthatunk az ügyünk mellé, minden forinttal közelebb kerülünk ahhoz, hogy fel tudjuk mutatni, meg tudjuk szervezni azt a kritikus tömeget, amivel közösen lépve célt érünk! 

Miért?

Magánszemélyek, formális és informális csoportok ügyeinek segítésére hoztuk létre szervezetünket. Az oldalt a tagok és a kampányt aláírók támogatják, így maradunk függetlenek és szabadok. A munkánk folytatásához kérjük a támogatásodat. 

Segíts, hogy terjedjen aHang!

Aláírásodat mentettük, köszönjük!

Mit tehetsz még?

Legyünk együtt Hangosak és adjunk hírt ismerőseinknek is a kampányról!

Oszd meg a petíciót barátaiddal és ismerőseiddel. Köszönjük, ha e-mailben is értesíted őket, jusson el a hír minél több emberhez!