1 451 a célként kitűzött 2 000 aláírásból

Tisztelt Orbán Viktor, Hídvéghi Balázs és Orbán Viktor!

Magyarországon utoljára 12 éve, a 2006-os országgyűlési választás előtt tartottak miniszterelnök-jelölti vitát. 

Miért fontos ez?

Azért mert mi, állampolgárok megérdemeljük, hogy Magyarország következő miniszterelnökét megnézhessük egy élő vitában, ahol ütközteti érveit kihívóival, politikai ellenfeleivel. 2006-ban 4 millióan voltunk kíváncsiak egy ilyen vitára!

Mára eldőlt, hogy lesz vita!

Aki ezt a vitát elkerüli, az semmibe veszi több millió magyar szavazó jogos igényét. Orbán Viktoron, Magyarország miniszterelnökén kívül minden jelölt elvállalta a vitában való részvételt. A miniszterelnök azt mondja, hogy nincs vitaképes ellenfele. Nem gondoljuk, hogy egy demokráciában ezt a mindenkori miniszterelnöknek kell eldöntenie helyettünk.

Mit tehetsz?

A petíció aláírása mellet rendszerünkön keresztül küldj egy e-mailt Orbán Viktornak és Hídvéghi Balázsnak, a Fidesz kommunikációs igazgatójának! Kapjanak minél több levelet, e-mailek ezreit, amelyben állampolgárok arra kérik, Orbán Viktort, hogy álljon ki egy nyilvános vitára! Rendszerünk garantálja, hogy ezek az e-mailek eljussanak a megfelelő címzettekhez.

Még nem késő, csatlakozz Te is az aláírókhoz!

Segíts, hogy terjedjen aHang!

A választópolgárok többsége akarja látni, mit gondolnak a 2018-as miniszterelnök-jelöltek Magyarország jövőjéről. Élőben, vágatlanul. A kérdés, hányan mutatjuk meg ezt? 

Mit tehetsz még?

Terjeszd a Facebook-on is a 2018-as miniszterelnök-jelölti vitát támogató petíció hírét, küldj e-mailt Orbán Viktornak. Szólj barátaidnak is, hogy tegyenek ugyanígy! 

Támogass!

Magánszemélyek, formális és informális csoportok ügyeinek segítésére hoztuk létre szervezetünket. Az oldalt a tagok és a kampányt aláírók támogatják, így maradunk függetlenek és szabadok. A munkánk folytatásához kérjük a támogatásodat. 

Jók vagytok, adományozok!