132 a célként kitűzött 200 aláírásból

Olyan vezetőt érdemel Budapest, aki hajlandó kiállni a választópolgárai elé. Az aHang a választási héten megszervezi a jelöltek fogadóóráját, ahol a nézők kérdéseire válaszolnak egy online adásban. Az aHang tagságával kötetlen formájú videóhívásban teszünk fel kérdéseket olyan témákról, melyek valamennyi budapesti lakost érintenek: lakhatásról, infrastruktúráról és klímaválságról. 

A fogadóóra lehetőségét valamennyi jelöltenk felajánlottuk, de csak ketten fogadták el a felkérésünket: Karácsony Gergely és Puzsér Róbert.

Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt 2019. október 10-én 19:30 órai kezdettel tart fogadóórát az aHangon.

A műsor regisztrációhoz kötött, csak a regisztrált felhasználók tudnak kérdéseket feltenni az adás alatt!

Ha aláírásoddal megerősíted, hogy szeretnéd az adásokat megtekinteni, automatikus üzenetben értesítünk az adás kezdete előtt 24 órával.

Segíts, hogy terjedjen aHang!

Aláírásodat mentettük, köszönjük!

Mit tehetsz még?

Legyünk együtt Hangosak és adjunk hírt ismerőseinknek is Karácsony Gergely október 10-i fogadóórájáról!

Oszd meg a fogadóóra hírét barátaiddal és ismerőseiddel. Köszönjük, ha e-mailben is értesíted őket, hogy minél több emberhez eljusson!

 

Támogass!

A fogadóóra költsége nézőnként kb. 500 Ft-ba kerül. Foglalj helyet magadnak és szimbolikusan meghívod egy ismerősödet is, ha utalsz 1000 ft adományt szervezési költségekre.

Mára több, mint 100 ezer ember csatlakozott valamelyik kampányunkhoz, 2130 településen van legalább egy ember, akit elérünk üzeneteinkkel és ezrek csatlakoztak különböző megmozdulásainkhoz országszerte. Támogatóink nélkül nem működhetnénk. Függetlenségünk legfőbb záloga, hogy azok a honfitársaink finanszírozzák az aHang tevékenységeit, akik hisznek benne, azonosulni tudnak az általunk fölvállalt ügyekkel és értékrenddel.