718 a célként kitűzött 1 000 aláírásból

A Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete a Szociális Ágazatban Dolgozók Szakszervezetével közösen csaknem 200 ezer munkavállaló érdekét képviseli Magyarországon. 12 pontból álló követeléseiket januárban kapta meg a Kormány. 

Mivel a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) nem tudott eddig eredményes tárgyalásokat folytatni a kormánnyal, ezért országos sztrájkot tartottak 2019. március 14-én az önkormányzati köztisztviselők és a kormányzati igazgatás kormánytisztviselői körében.

A kormányzati igazgatásban dolgozó kormánytisztviselők, az önkormányzati köztisztviselők és a szociális ágazatban dolgozó közalkalmazottak követelései teljes terjedelemben elérhetők az MKKSZ oldalán.

Csatlakoznál a sztrájkhoz? Írd alá a petíciót és értesítünk, ha a közeledben valaki szolidaritási akciót hirdet.

Csatlakozó szervezetek:

Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ)

Segíts, hogy terjedjen aHang!

Aláírásodat mentettük!
Köszönjük, hogy kiállsz a közszolgálati dolgozókért!
Mit tehetsz még?

Legyünk együtt Hangosak és érjük el, hogy csaknem 200 ezer munkavállaló érdekében változás történjen Magyarországon! 

Oszd meg a petíciót barátaiddal és ismerőseiddel. Köszönjük, ha e-mailben is értesíted őket, hogy minél több emberhez eljusson!

Támogass!

Kérünk, hogy támogass minket, hogy hangot adhassunk a a közszolgálati dolgozók melletti kiállásnak! Adományoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy kampányunkat mind szélesebb körben terjeszthessük: 1000 forinttal 10.000 embert érünk el Facebookon. Minden adomány segít abban, hogy meg tudjuk szervezni azt a kritikus tömeget, amivel közösen lépve célt érünk!

Miért?

Magánszemélyek, formális és informális csoportok ügyeinek segítésére hoztuk létre szervezetünket. Az oldalt a tagok és a kampányt aláírók támogatják, így maradunk függetlenek és szabadok. A munkánk folytatásához kérjük a támogatásodat.