799 a célként kitűzött 1 000 aláírásból

Tisztelt Orbán Viktor, miniszterelnök!

Mi, a petíció aláírói arra kérjük Orbán Viktort, hogy ne fogadja el az USA-beli választások eredményét mindaddig, amíg az összes szavazatot meg nem számolják. 

A szavazás az amerikai elnökválasztáson november 3-án este lezárult. Még több millió szavazatot kell megszámolni, mégis vannak olyanok, akik már most ünnepelnek, vagy az egyik jelöltnek gratulálnak.

Úgy tűnik, hogy egy demokráciaellenes puskaporos hordó a jelenlegi helyzet - több államban is zavargásoktól tartanak, az indulatok elszabadulhatnak. 

A jelenlegi választás tétje nem is lehetne nagyobb, hiszen a klímavédelemtől a rasszizmus elleni küzdelemig minden területre kihat. Akár tetszik, akár nem, az eredmények az egész világra hatással vannak. A világ polgáraiként nekünk is fontos szerepünk van: fel kell emelnünk a szavunkat azért, hogy minden szavazatot megszámláljanak, hogy az eredményekkel mindenki megbékélhessen.

Tiltakozunk az ellen, hogy Orbán Viktor még azelőtt elismerje valamelyik jelöltet győztesként, hogy az összes szavazat feldolgozásra került volna.

Az emberek szerte a világon ugyanarra kérik a vezetőiket. Magyarországon is csatlakozunk ehhez!

Történelmi pillanatnak vagyunk a szemtanúi, és a te hangod kritikus fontosságú. Kérd Orbán Viktort és a kormányt, hogy tisztelje meg az amerikai szavazókat: a győztes üdvözlésével várja meg a szavazatok megszámlálását. 

Támogass!

Adományoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy kampányunkat mind szélesebb körben terjeszthessük. Minden forinttal több embert állíthatunk az ügyünk mellé, minden forinttal közelebb kerülünk ahhoz, hogy fel tudjuk mutatni, meg tudjuk szervezni azt a kritikus tömeget, amivel közösen lépve célt érünk!

Segíts, hogy terjedjen aHang!

Aláírásodat mentettük, köszönjük!

Mit tehetsz még?

Legyünk együtt Hangosak és adjunk hírt ismerőseinknek is a kampányról!

Oszd meg a petíciót barátaiddal és ismerőseiddel. Köszönjük, ha e-mailben is értesíted őket, jusson el a hír minél több emberhez!