5 873 a célként kitűzött 10 000 aláírásból

Tisztelt Operatív Törzs, Jenei Zoltán Országos Kórház-főigazgató Úr és Nemzeti Népegészségügyi Központ!

Lakosságarányosan Magyarországon hunytak el a 6. legtöbben a koronavírus-járvány következtében a világon. [1]

Nem veszíthetjük el még több szerettünket!

Napi rendszerességű, járási szintű adatközlést, transzparenciát kérünk! Tudni szeretnénk a megbetegedések, ezen belül az intenzív osztályon fekvők, lélegeztetőgépen lévők, és az elhunytak számát külön az oltottak és oltatlanok esetében. Az adatok értelmezéséhez elengedhetetlen minden esetben az az információ is, hogy a páciensek mikor milyen oltás(oka)t kaptak, mikor betegedtek meg, milyen neműek és életkorúak!

Írd alá a petíciót most, hogy megismerjük a részletes járványadatokat!

Szakmai szervezetek, kutatók, újságírók és a lakosság is elvétve ismerheti meg a statisztikákat az oltások után vagy épp oltás nélkül megbetegedettek állapotáról.

Az oltásokba és az egészségügybe fektetett bizalmat ugyanakkor aláássa a titkolózás. Látnunk kell az adatokat arról, hogy az oltások valóban megvédenek a betegség legsúlyosabb kimeneteleitől. Tudnunk kell, hogy melyik oltások a leghatékonyabbak.

Már több mint 40 ezren hunytak el a koronavírus fertőzés következtében (ez körülbelül Dunaújváros teljes lakossága). Barátaik, hozzátartozóik hiányolják őket: sosem lesznek már ott a családi összejöveteleken, az érettségi találkozókon, nem lehet már meglepni őket a születésnapjukon.

Kérjük Jenei Zoltán országos kórház-főigazgatót, az operatív törzset és az NNK-t, hogy tegyen meg mindent a koronavírus-megbetegedések és az oltottsági adatok nyilvánosságáért! Embertársaink életét, egészségét veszélyezteti minden újabb nap, amikor ezek az adatok nem megismerhetők.

[1] https://atlo.team/nemzetkozijarvany/

Segíts, hogy terjedjen aHang!

Aláírásodat mentettük, köszönjük!

Mit tehetsz még?

Legyünk együtt Hangosak és adjunk hírt ismerőseinknek is a kampányról!

Oszd meg a petíciót barátaiddal és ismerőseiddel. Köszönjük, ha e-mailben is értesíted őket, jusson el a hír minél több emberhez!

Támogass!

Mára több mint 500 ezer ember csatlakozott valamelyik kampányunkhoz, több mint 2000 településen van legalább egy ember, akit elérünk üzeneteinkkel, és ezrek csatlakoztak különböző megmozdulásainkhoz országszerte. Támogatóink nélkül nem működhetnénk. Függetlenségünk legfőbb záloga, hogy azok a honfitársaink finanszírozzák az aHang tevékenységeit, akik hisznek benne, azonosulni tudnak az általunk fölvállalt ügyekkel és értékrenddel.