5 165 a célként kitűzött 10 000 aláírásból

Nyílt levél a kormánynak

A Mi Hazánk mozgalom és a Betyár Sereg nevezetű szélsőjobboldali szervezet 2019.05.21-én erőt demonstráló vonulást szervez Törökszentmiklósra az általuk vélelmezett ,,cigányterror “ ellen. 

A szélsőjobbos masírozások megfélemlítik, veszélyeztetik az ártatlan lakosságot, köztük gyermekes családokat. A korábban Magyar Gárda néven ismert félkatonai szervezetet már jogerősen betiltották. Szeretnénk, ha minden hasonló próbálkozást csírájában fojtanának el a hatóságok.

Úgy gondoljuk, hogy mivel a keresztény kultúrában és a magyar jogrendben nem létezik a kollektív bűnösség elve, így természetesen nem létezik “cigánybűnözés” és “cigányterror” sem. Egyéni bűncselekményekről lehet csak szó, amelyekért nem szabad kollektíven megbélyegezni honfitársaink százezreit. 

Nem  pártokhoz köthető milíciák dolga a rendfenntartás Magyarországon, hanem a rendőrségé.

Kérjük a magyar kormányt, hogy védje meg polgárait a szélsőjobboldali milicistáktól, akik a határainkon belül fenyegetik a magyar lakosságot.

Tisztelettel : Balogh Lajos ,,Paci”

Csatlakozó szervezetek: 
(Közösségek, szervezetek, intézmények csatlakozási szándékát kérjük, a
press@ahang.hu címen jelezzék)

Civil Kollégium Alapítvány 
Dikh Tv 
Duna Kör
Együtt a Hátrányos Helyzetű Emberekért Egyesület
Együtt Debrecenért Egyesület
ÉLETFA Segítő Szolgálat Egyesület
Eurom Európai Romákért Szociális, Oktatási és Kultúrális Közhasznú Egyesület Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat
Gádoros Nagyközség Roma Nemzetiségi Önkormányzata
Kethane - Együtt Egyesület 
Közös Esély Egyesület
Magyarhang Nonprofit Kft. – aHang platform
Magyarországi Roma Parlament Egyesület
Ökotárs Alapítvány
Roma Polgárjogi Mozgalom
SZÖVETSÉG a Közösségi Részvétel Fejlesztéséért
Terno Drom Egyesület

 

Segíts, hogy terjedjen aHang!

 

 

Mit tehetsz még?

Kérünk szépen, ha teheted, oszd meg facebook-on is ezt a nyílt levelet barátaiddal, ismerőseiddel. Ha te aláírtad, biztosan van még számos ember az ismeretségi körödben, aki nagyon is egyetért a levélben megfogalmazott állításokkal és szívesen csatlakozna hozzá. Mutassuk meg, hogy többen vagyunk!

Köszönjük!

Támogass!

Kérünk, hogy támogass minket, hogy minél hangosabb lehessen ez a kampányunk! Nem tudjuk még, hogyan folytatódik ez a félelmetes történet, de az biztos, hogy a magunk módján, saját eszközeinkkel mindent meg fogunk tenni azért, hogy minél hamarabb befejeződjön.

Minden forinttal több embert állíthatunk az ügyünk mellé, minden forinttal közelebb kerülünk ahhoz, hogy fel tudjuk mutatni, meg tudjuk szervezni azt a kritikus tömeget, amivel közösen lépve célt érünk!

Támogatás összege 0 Ft

A támogatás

Egyszeri Havi

Összeg

Köszönjük, hogy megtisztelsz bennünket támogatásoddal. Egy kis türelmet kérünk, amíg az adataidat biztonságosan feldolgozzuk.
aHang