5 454 a célként kitűzött 10 000 aláírásból

Tisztelt Szelei Szilárd és Izsák Miklós!

Magyarország kormánya magyar adófizetők pénzéből indította be legújabb plakátkampányát, amelyet egy francia család tulajdonában lévő cég, a JCDecaux közreműködésével jelenít meg az utcákon.

A magyar állam ezeken a plakátokon annyit tud üzenni nekünk a választások előtt néhány nappal, hogy féljünk.

Féljünk a hazánkba érkező, leginkább azon keresztülhaladó, javarészt hábórú és a halál elől menekülő kizsigerelt emberektől, féljünk azoktól a civilektől, akik segíteni próbálnak rajtuk és rajtunk, féljünk roma honfitársainktól és úgy általában mindentől. Féljünk egymástól, gyűlöljük egymást.

Magyarország kormánya a mi pénzünkből, közpénz milliárdokból szakítja ketté társadalmunkat azt üzenve, hogy aki egy kicsit is mást gondol a problémák kezeléséről, az hazaáruló, nemzetellenes vagyis magyarságában kérdőjelezi meg magyar állampolgárok tömegeit. Azt mondja Magyarország egyik felének, hogy a másik fele egyszerűen rossz, gonosz, mert másként gondolkodik.

Arra kérünk, írd alá petíciónkat. Írd alá, ha azt gondolod, hogy ez a gyűlöletkeltés nem a te nevedben történik. Írd alá, ha azt gondolod, hogy eleged van abból, hogy teljesen hülyének néznek. Írd alá, ha szerinted is egészségügyről, oktatásról, családról, vallásról, kultúráról kéne beszélgetnünk. Egymásról, egymással.

A magyar kormány jelenleg a mi pénzünkből kampányol a jelenlegi kormánypárt mellett. Teszi ezt úgy, hogy nem is az eddigi eredményeit kommunikálja, inkább távoli országokból menekülő emberekről hiteti el velünk, hogy félni kell tőlük. Pedig nem tőlük kell félnünk elsősorban, hanem attól a hatalomtól, ami egy valóban létező problémát - a menekült kérdést - annyival képes elintézni, hogy STOP. STOP, STOP és STOP! Mi azt mondjuk, STOP GYŰLÖLET!

Szóval írd alá, ha hiszel egy olyan országban, ahol ennél többre is képesek vagyunk.

S kérünk, a petíció aláírása után menj tovább a következő oldalra, mert ott valóban tehetsz is valamit a gyűlöletkeltés megállítása érdekében. Levélküldő kampányunkban a francia JCDecaux hirdetőcég magyarországi képviseletét célozzuk!

Levél címzettje:

Tisztelt:

Szelei Szilárd

Izsák Miklós

A JCDecaux egy francia multinacionális nagyvállalat, amely jó pénzért hirdetőhelyeket biztosít a kormány gyűlöletpropagandájára. 

Rájuk tudunk itt most nyomást gyakorolni. A cég magyarországi vezérigazgatójának, Szelei Szilárdnak és a kereskedelmi igazgató Izsák Miklósnak küldött levéllel te is elmondhatod, hogy mennyire nem értesz egyet azzal, amikor a haszonszerzés fölülírja az emberséget. 

Ez a cég is a piacból él és nem a magyar kormány lesz hosszú távon a legnagyobb megrendelője.

Ha elegen megmutatjuk, hogy mennyire hibás az az üzletpolitika, amit most követnek, azzal költségesebbé tudjuk tenni a cégnek ezt az elfogadhatatlan kompromisszumot.

Tisztelt (cc ),

Ezt az e-mailt -ként küldöd Nem te vagy? Kattints ide!

A címzettek látni fogják a következőket: név, E-mail cím.

Az általad megadott személyes adatokat biztonságosan tároljuk és nem osztjuk meg másokkal. Elérhetőséged megadásával beleegyezel abba, hogy a jövőben tájékoztassunk kampányainkról, és sütiket használjunk az adatvédelmi irányelveink értelmében

Segíts, hogy terjedjen aHang!

Állítsuk meg a JCDecaux hirdetőcéget és Magyarország kormányát! Ne költsék a mi pénzünket gyűlöletkeltésre!

Támogass!

Kérünk, hogy támogass minket, hogy hangot adhassunk a JCDecaux cég tisztességtelen elájárásának megszüntetését célzó kampányunknak! Adományoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy kampányunkat mind szélesebb körben terjeszthessük. Minden forinttal több embert állíthatunk az ügyünk mellé, minden forinttal közelebb kerülünk ahhoz, hogy fel tudjuk mutatni, meg tudjuk szervezni azt a kritikus tömeget, amivel közösen lépve célt érünk! 

 
 

Miért?

Magánszemélyek, formális és informális csoportok ügyeinek segítésére hoztuk létre szervezetünket. Az oldalt a tagok és a kampányt aláírók támogatják, így maradunk függetlenek és szabadok. A munkánk folytatásához kérjük a támogatásodat.