12 359 a célként kitűzött 20 000 aláírásból

Üdvözlünk az aHang előválasztó oldalán!

2021 az első magyar országos előválasztás éve lesz, amelyre az aHang közössége is nagy erőkkel készül. Óriási kihívás vár mindannyiunkra, hiszen egy ekkora volumenű, összehangolt eseményt csak együtt, a helyi civil közösségek aktív részvételével valósíthatunk meg.

Fontos, hogy jelen feliratkozás nem egyenlő a majdani szavazásban való részvétellel, azonban a legfrissebb, előválasztásokkal kapcsolatos hírekről nem a sajtóból, hanem hírleveleinkből tud minden érdeklődő értesülni.

Ha a továbbiakban szeretnél értesülni az előválasztással és a szavazás menetével kapcsolatos fejleményekről, akkor írd alá a petíciót és mindenképp pipáld ki a "Szeretnék értesítést kapni..." kezdetű jelölőnégyzetet.

Hajrá!

Támogass!

Az előválasztások költségei fedezetének megteremtése érdekében az aHang mindenkit arra kér, hogy akinek fontos az előválasztás és megengedheti magának, az befizetésével támogassa az ügyet. A magyarHang Nonprofit Kft. a befizetésekből finanszírozza az előválasztások során felmerülő költségeket. Ezek a választások - ha jól csináljuk - további jó példák lehetnek a magyar demokrácia történetében, amit civilek szerveztek meg civilek pénzéből civileknek. Kétféleképpen tudsz minket támogatni.

1. Barionon keresztül ezen az oldalon található összegekre kattintva vagy egyéb összeg megadásával

2. Banki átutalással:

Magyarhang Nonprofit Kft.

Magnet Bank: 16200223-10108518

Közlemény: 'előválasztas'

Nemzetközi átutalás esetén: IBAN: HU42 1620 0223 1010 8518 0000 0000